четвер, 26 вересня 2019 р.


Сучасний підхід до організації навчання – вимога часу

Питання сучасного підходу до організації навчання, заснованого на формуванні компетентностей, потрібних для успішної самореалізації в суспільстві, розглянуто на семінарі викладачів загальноосвітньої підготовки закладів професійної (професійно-технічної) освіти у рамках засідання Школи молодого викладача 25 вересня 2019 року на базі ДПТНЗ «Сумське ВПУ будівництва та автотранспорту».  З вітальним словом до молодих викладачів звернулися директор НМЦ ПТО в Сумській області Наталія Самойленко та директор закладу освіти Юрій Коваленко. 

                                      

Мета семінару: підвищення науково-теоретичного та методичного рівня молодих викладачів, знайомство з основними вимогами до сучасного уроку та з уроком, як з основною формою організації освітнього процесу. Під час семінару  молоді спеціалісти познайомилися з виставкою методичної літератури, досвідом педагогів училища.  Теоретичний блок семінару включив доповідь заступника директора з навчальної роботи ДНЗ «Сумське ВПУБА» Тетяни Гречаніченко «На допомогу молодому викладачу».

Молоді викадачі поділилися тим досвідом, який вони встигли отримати, та продемонстрували власні напрацювання в оформленні блогів, відвідали уроки викладачів ДНЗ «Сумське ВПУБА» з української мови, біології, історії України, англійської мови та фізики. 

                                       



На завершення семінару методисти Валентина Лабудько та Ольга Смоленко підготували для молодих спеціалістів методичний квест «Формування професійної компетентності молодого викладача», що не тільки перевірив їхні знання, а й дозволив розім’ятися у перегонах між локаціями.

                                            

                                            

Семінар пройшов в дуже теплій і доброзичливій атмосфері. «Бажаємо Вам нових досягнень та професійних перемог, нехай у Вашому житті панують гармонія та вдача» – такі чудові побажання були адресовані всім учасникам семінару. 




З матеріалами засідання ШМВ можна ознайомитися на сторінці блогу «Засідання ШМВ». 

Немає коментарів:

Дописати коментар