середу, 13 травня 2020 р.


Компетентнісний підхід – у дію

У 2019/2020 навчальному році в Школі молодого викладача загальноосвітньої підготовки «Перші кроки до майстерності» проходять навчання 22 педагоги з 12 закладів професійної (професійно-технічної) освіти області. Сучасний підхід до організації навчання, заснованого на формуванні компетентностей, використання проєктних технологій при викладанні предметів, практичне використанню сучасних педагогічних технологій у національно-патріотичному вихованні  в реаліях сьогодення  розглянуто  на вебінар-платформі ZOOM 13 травня 2020 року методистами Навчально-методичного  центру професійно-технічної освіти у Сумській області Ольгою СМОЛЕНКО і Галиною ДОКТОРОВИЧ. Методичні засади застосування інноваційних технологій презентувала Оксана ДУБІНІНА,  доцент кафедри публічного управління і проєктного менеджменту ННІМП ДЗВО «Університет менеджменту освіти».
Модератор заходу Валентина ЛАБУДЬКО, методист НМЦ ПТО у Сумській області, підбила підсумки роботи молодих викладачів над створенням власного портфоліо з використанням конструктора Google сайт. Кращим визнано портфоліо Ірини ПЕЧЕНОЇ, викладача біології ДНЗ «Глухівське вище професійне училище».
За результатами вебінару отримано завдання: кожному молодому викладачу підготувати розгорнутий конспект уроку з використанням сучасних освітніх технологій.
Матеріалу вебінару розміщено на сторінці «Засідання Школи молодого викладача».

Немає коментарів:

Дописати коментар